communicatie bij windmolen

Beveiliging van energieprojecten

Windparken, zonneparken en andere locaties met energie-installaties

Energiecentrales, transformatorstations, windmolenparken en zonneparken zijn kwetsbaar. Ze liggen vaak afgelegen en zijn onbemand. Dit maakt deze locaties aantrekkelijk voor indringers, die het gemunt hebben op de aanwezige kostbare materialen. 
 

Door camerabeveiliging van BouWatch kunnen energiesystemen van elke grootte beveiligd worden tegen onbevoegden. Of het nu gaat om sabotage, diefstal of schade door nietsvermoedende kinderen, de effecten van het manipuleren van energiesystemen hebben diverse negatieve effecten. Materiële schade, storingen aangaande leveringen, bedrijfsstoringen en veiligheidslekken zijn hierbij bijna altijd het gevolg van. Ook de persoonlijke gevaren voor de indringers zijn een belangrijke factor. De camerasystemen van BouWatch zijn uitermate geschikt om de beveiliging te waarborgen, ook in geval van grote oppervlakten.

Onze 24/7 bemande meldkamer verifieert elk alarm en analyseert elke gebeurtenis in real time via de LiveView-camera. Indien nodig worden de politiediensten direct verwittigd. Ook kunnen indringers eventueel via de ingebouwde luidspreker worden aangesproken en verzocht worden het terrein te verlaten.

 

Bel ons

VOORDELEN

Effectief op afgelegen terreinen