langlopende beveiliging bouwatch

UW VRAAGSTUK

Langlopende beveiliging

Semi-permanente beveiligingsoplossingen 

Bij langdurige projecten is een vast bewakings- en beveiligingssysteem vaak rendabeler dan het gebruik van een tijdelijke oplossing. Dat vraagt om maatwerk. BouWatch regelt het snel en geheel volgens de eisen van de verzekeraar.

Langdurige bouwprojecten beveiligen we met behulp van een vast camerasysteem. Nadat we zorgvuldig het terrein hebben bekeken en een gedetailleerd ontwerp hebben gemaakt, verankeren wij één of meer cameratorens vast in de bodem. Op die manier wordt een kostenefficiënte, duurzame oppervlaktebewaking gegarandeerd van begin tot einde van het project. 

Met een (semi)permanent beveiligingssysteem worden bouwwerven van welke omvang ook maanden tot zelfs jaren doeltreffend bewaakt. Zo blijft uw locatie gevrijwaard van diefstal, vandalisme en andere nare gebeurtenissen die kunnen leiden tot hoge kosten en in het ergste geval zelfs tot het stilleggen van het project. Onze operatoren monitoren 24/7 alle aangesloten beveiligingssystemen.

Alle oplossingen van BouWatch zijn combineerbaar. Extra beveiliging, een complex terrein of een project dat aan veel verandering onderhevig is? BouWatch levert een uniek totaalpakket volledig op maat. Dankzij de modernste cameratechnieken zoals warmtebeeldcamera’s en Hightech VMS is het ook mogelijk om enorme afstanden van het terrein met weinig camera’s te beveiligen.

VOORDELEN

Langlopende beveiliging

 

Producten

Passende producten bij deze vraag

BouWatch Greenlight
BouWatch Greenlight

Groen licht voor projectbeveiliging BouWatch Greenlight

BouWatch Thermal
BouWatch Thermal

Uw XXL-bouwterrein verdient XXL-beveiliging BouWatch Thermal

BouWatch Solar
BouWatch Solar

De beveiligingsoplossing die zichzelf van stroom voorziet BouWatch Solar