tijdelijke beveiliging

UW VRAAGSTUK

Tijdelijke beveiliging met stroomvoorziening

Effectief detecteren en signaleren

Projecten worden effectief beveiligd met de tijdelijke beveiligingsoplossingen van BouWatch. Als er stroomvoorziening aanwezig is, dan zijn de BouWatch Greenlight en Thermal geschikte modellen. 

Diefstal of vandalisme zijn een nachtmerrie voor iedere aannemer. Onze flexibele beveiligingssystemen steken daar een stokje voor. De beveiliging van uw project is van start tot afronding verzekerd.

De BouWatch Greenlight wordt zeer frequent ingezet. Bovenaan de cameramast bevinden zich groene ledlampen die de vooraf gedefinieerde zone(s) met milieuvriendelijk groen licht belichten. Vanop grote afstand kan men zien dat het terrein beveiligd is. Eventueel kan de groene verlichting, indien deze storend zou zijn, vervangen worden door IR-verlichting dewelke niet zichtbaar is voor het menselijk oog. Als alternatief of aanvulling zijn er ook bewakingsoplossingen met warmtebeeldcamera’s mogelijk zoals de BouWatch Thermal. Met dit systeem beveiligen we grote terreinen met minder camera’s.

Heeft u een langlopend project? Dan raden wij onze semipermanente beveiligingsoplossingen aan. Hierdoor zullen de kosten op langere termijn beduidend lager zijn. Nadat wij uw behoeften hebben geanalyseerd en een nauwkeurige planning van de beveiligingsdoeleinden hebben uitgewerkt, zorgen wij ervoor dat ook langlopende projecten efficiënt beveiligd zijn.

 

VOORDELEN

Beveiliging met stroomvoorziening

producten

Passende producten bij deze vraag

BouWatch Greenlight
BouWatch Greenlight

Groen licht voor projectbeveiliging BouWatch Greenlight

BouWatch Thermal
BouWatch Thermal

Uw XXL-bouwterrein verdient XXL-beveiliging BouWatch Thermal