inspectie beveiliging binnenruimte

UW VRAAGSTUK

Tijdelijke beveiliging van de binnenruimte

Zicht houden op al dat waardevols in het gebouw of keet

Een verlaten gebouw is aantrekkelijk voor onbevoegden. Zorg daarom dat er op uw locatie wél toezicht is en voorkom diefstal en vandalisme. 

Voorkom dat onbevoegden toegang krijgen tot uw binnenruimtes, het idee dat er geen toezicht is maakt het voor sommigen aantrekkelijk. Of het nu een werfkeet, een leegstaand gebouw of een andere ruimte is die niet permanent bemand is, onze BouWatch beveiligingsoplossingen zijn overal toepasbaar. 

BouWatch Flex is een draadloos en autonoom werkend beveiligingssysteem dat bestaat uit een centrale unit waaraan meerdere bewegingsmelders mét ingebouwde camera gekoppeld worden. Net als de andere BouWatch oplossingen is het Flex-systeem gekoppeld aan onze centrale meldkamer. In geval van melding wordt het beeld direct ter beoordeling naar de meldkamer verstuurd waarop vervolgens gepaste actie wordt ondernomen.

Werfkeetbeveiliging

De werfkeet is een binnenruimte die men goed wil beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Het verlies van bouwtekeningen, gereedschap en inboedel van de keet zorgt voor vertraging en frustratie. In iedere fase van het bouwproject is keetbeveiliging van toepassing aangezien deze van begin tot eind op de bouwwerf aanwezig is.

Voordelen

Beveiliging van de binnenruimte

 

Producten

Passende producten bij deze vraag

BouWatch Flex
BouWatch Flex

De stille kracht achter uw indoor beveiligingsconcept BouWatch Flex

BouWatch Digitale deurklink
BouWatch Digitale deurklink

Jouw spullen overdag ook veilig in de keet BouWatch Digitale deurklink

BouWatch Turnstile

Een plug en play toegangssysteem met slimme app BouWatch Turnstile