alt

Tijdelijke beveiliging Concreet aan de slag 09-05-2023

Werf McDonald’s Péruwelz met GreenLight

In Péruwelz, de Henegouwse stad vlakbij de Franse grens, bouwde McDonald’s zonet een nieuwe vestiging. Een voormalig warenhuisfiliaal werd met de grond gelijk gemaakt en vervangen door een moderne vestiging met ruime McDrive afhaalmogelijkheden. BauWatch zorgde tijdens het bouwproject van zowat drie maanden voor beveiliging aan de hand van twee tijdelijke GreenLight cameramasten.

Situatie

De werf van McDonald’s ligt op een vlot bereikbare plaats, waar de A16 en N60 elkaar kruisen. De grote uitvalswegen enerzijds en de achterliggende uitgestrekte weide anderzijds maken deze plek vlot bereikbaar voor dievenbendes. Bovendien is de zone omgeven door retailers. Na winkeltijd zijn er dus maar weinig residenten die een oogje in het zeil kunnen houden. Omdat op een werf heel wat werfmaterieel en bouwmaterialen staan, doet McDonald’s een beroep op BauWatch voor de werfbeveiliging. Zo kan het personeel met een gerust gevoel de werf verlaten na werktijd en verhinderen ze mogelijke vertragingen van hun bouw- en renovatieprojecten door ongewenst bezoek.

Oplossing

Op de werf in Péruwelz werden de 4 zijden beveiligd met camerabewaking. Hiervoor plaatsten we twee BauWatch GreenLights geplaatst, diagonaal op de tegenoverliggende hoeken. Zo hadden we alle invalshoeken in de gaten en kon het groene licht bij donker tegelijk afradend werken.

Blij dat we een steentje konden bijdragen aan de vlotte vooruitgang van dit nieuwe filiaal van McDonald’s. Als we in de buurt zijn, rijden we zeker eens langs voor een snelle hap of een koffie!

BauWatch GreenLight
BauWatch GreenLight

Optimale beveiliging door effectieve cameradetectie. Groen licht voor werfbeveiliging. BauWatch GreenLight